AquaKristal

Prijs excl. BTW: € 66,07
Bestellen

Inhoud AquaKristal pakket
· 2 x Liter fles AquaKristal
· 1 x Maatbeker met schaalverdeling
· 1 x Dispenser voor chloortablet
· 1 x Gebruiksaanwijzing

Optimaal genot
Ongestoord genieten. Dat is wat u wilt. Daarom heeft u een spa of hot tub aangeschaft. Daarin geniet u met volle teugen. Totdat bacteriën en andere micro-organismen zich als een gladde laag, de biofilm, aan uw badrand hechten en kalkaanslag uw spa ontsiert. Wat dan? Reinigen met chloor of andere chemische middelen lijkt de enige remedie. Maar wist u dat chloor (óók in grote hoeveelheden) alleen de bacteriën aan de oppervlakte doodt en dieper levende organismen ongemoeid laat? Bovendien is chloor schadelijk voor het milieu en kan ‘t ernstige bijwerkingen veroorzaken op de huid, aan uw ogen of ademhaling. Daarom bieden wij u een kraakhelder, biologisch alternatief: AquaKristal, want zo puur kan water zijn…

Werking AquaKristal
AquaKristal is een milieuvriendelijk all-in-one product voor wateronderhoud van uw spa, hot tub of zwemspa. Het product kent een unieke werkwijze en zorgt ervoor dat u slechts een minimale hoeveelheid desinfectiemiddel, zoals een chloorpilletje in een dispenser, aan uw badwater hoeft toe te voegen.Bovendien is AquaKristal biologisch afbreekbaar en dat maakt AquaKristal dus dubbel vriendelijk voor het milieu. Met AquaKristal reinigt u uw water in uw spa of hot tub van bodem tot oppervlakte. Op simpele, maar efficiënte wijze. Eén wekelijkse behandelingmet AquaKristal voorkomt aanhechting van kalk, de voedingsbodem van bacteriën en andere micro-organismen in uw bad. AquaKristal zorgt er bovendien voor dat reeds bestaande kalkaanslag loslaat. De in uw spa of hot tub ingebouwde ozonator of UV lamp doet vervolgens de rest: deze doodt de losgelaten bacteriën en desinfecteert het water. Met kristalhelder, schoon en heerlijk zacht water als resultaat.

Bijkomende voordelen
Met AquaKristal houdt u uw spa of hot tub hygiënisch schoon. Daarmee verlengt u de levensduur van uw apparatuur. Maar ook uw eigen lichaam en geest profiteren van het gebruik van AquaKristal. Zo zorgt het zachte, purewater voor een zijdezachte en diep gereinigde huid en leidt de aangename, frisse geur van AquaKristal tot een ontspannen geest.