ADP-zwembadsystemenProbleem
Gebonden chloor is in zwembaden een probleem. Chloor wordt toegevoegd om het water schoon te houden. Maar chloor reageert met huidcellen, urine etc. Daardoor ontstaat gebonden chloor. Dat chloor heeft geen zuiverende werking, maar is wel heel vervelend. Gebonden chloor veroorzaakt rode branderige ogen, huiduitslag enzovoort. Corrigerende maatregelen kosten tijd en geld. Het Aquamar ADP-systeem biedt voor de professionele zwembadmarkt echter de oplossing. (Zie voor kleinere prive-zwembaden de swimpool-units)

Oplossing
Speciale UV-C multiwave lampen vormen de basis van de Aquamar ADP-systemen. In een robuuste RVS-behuizing breken ze zeer effectief het gebonden chloor af. De systemen zijn onderhoudsarm, zeer bedrijfszeker en draaien bij diverse zwembaden in binnen- en buitenland tot volle tevredenheid.

Gebruikersreacties
Gebruikers roemen de relatief geringe investering ten opzichte van de behaalde voordelen wat betreft de kwaliteit en kosten van het zwemwater. Het resultaat mag er dus zijn: veilig en gezond zwemwater en minder kosten. Een bezoek aan een zwembad met systemen van Aquamar behoort tot de mogelijkheden.

Modulair
De Aquamar ADP-systemen zijn modulair. Hierdoor heeft u altijd een systeem heeft dat precies bij uw situatie past en betaalt u nooit te veel voor overbodige restcapaciteit.

Werkwijze
We komen graag bij u langs om voor uw situatie het juiste systeem te berekenen. We vinden het geen enkel probleem om bijvoorbeeld uw eigen installateur of zwembadtechnicus mee te laten denken in de oplossing.

Andere toepassingen
Deze units worden ook gebruikt voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld het zuiveren van drinkwater aan boord van schepen met grote watertanks zoals cruiseschepen. Het water wordt dan behandeld tijdens het vullen van de tank, dus voordat het water de tank in gaat, om problemen in de tank te voorkomen. De overige tijd kan via recirculatie het water in de tank continu behandeld worden.