Innovatie top 100

Aquamar is gestart in de jaren ’90 met de productie en verkoop van UV-C apparatuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige partner bij de bestrijding van micro-organismen in water, lucht en op oppervlakken.

In 2001 werd een nieuw bedrijfspand betrokken op industrieterrein Zwolsche Diep te Urk. In 2012 is achter dit pand een extra nieuw pand gerealiseerd. De flinke groei van bedrijfsactiviteiten maakte deze uitbreiding noodzakelijk.

Aquamar is inmiddels uitgegroeid van eenmanszaak tot een onderneming met 9-10 werknemers. Daarnaast worden de Aquamar-producten verkocht door tientallen distributeurs in binnen- en buitenland. In 2011 behaalde Aquamar met Freebac een vermelding in de Nederlandse MKB Innovatie Top-100, in 2017 behaalden we dit weer met onze UV-deken.

Aquamar is ISO-9001:2015 gecertificeerd voor de ontwikkeling, opslag, productie en verkoop van: (desinfectie)middelen en apparatuur ter bestrijding van micro-organismen, milieuvriendelijke bio-stimulanten en hulpmiddelen voor de bereiding van voedingsmiddelen.