Aquamar is gespecialiseerd in het bestrijden en verwijderen van Legionella uit leidingsystemen. Bij ernstige calamiteiten kunnen gekwalificeerde medewerkers van Aquamar binnen 48 uur ter plaatse zijn om het leidingnetwerk te reinigen. Hierbij gaan wij zeer discreet te werk.

Werkwijze

Onze methode is zeer eenvoudig en doeltreffend. We sluiten een doseerpomp op uw leidingnetwerk aan. Hier is geen speciaal installatiewerk voor nodig. Vervolgens doseren we een effectief middel tegen Legionella. We gaan pas weg als we hebben vastgesteld dat het reinigingsmiddel alle kranen in het leidingnetwerk heeft bereikt. Dit gebeurt met speciale meetstrips. Het leidingsysteem wordt schoon opgeleverd: geen reinigingsmiddel, geen Legionella.

Kosten

U betaalt een starttarief plus een toeslag per tappunt. Wij verplichten u niet tot afname van monsters of filters. U betaalt bij ons niet voor meer dan nodig is om de Legionella uit uw leidingnetwerk te verwijderen. Wij behoren dan ook tot de scherpste aanbieders in de markt. 

Ervaring

Wij spoelen sporthallen, verzorgingstehuizen, wooncomplexen, zwembaden, sauna’s, bungalowparken, campings, hotels etc. door heel het land. Ook verzorgen we voor enkele gemeentes standaard alle calamiteitenspoelingen. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. Ook whirlpools kunnen door ons effectief behandeld worden.

Meer weten? 

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Bekijk ook onze speciale website www.legionellabestrijden.nl!