Laatste nieuws

Afgelopen vrijdag hebben wij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Keurmerk mogen behalen! Aquamar vindt aandacht voor mens en milieu belangrijk. Wij zijn van mening dat het bedrijfsleven hierin het voortouw moeten nemen. Sinds de oprichting van Aquamar proberen wij dan ook bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Wij zijn dan ook trots dat onze inspanningen afgelopen vrijdag bekroond zijn met het MVO-Keurmerk!

Lees meer...

Aquamar heeft met de UV-deken de 34e plek veroverd in de Innovatie Top 100 2017! Wij zijn dan ook trots op deze prestatie. De Top 100 bestaat uit bedrijven die succesvolle innovaties hebben doorgevoerd op het gebied van een product, dienst, proces of organisatie. De ranglijst geeft een goed beeld van de innovatieve kracht van het mkb op dit moment. De bekendmaking van de 12e MKB Innovatie Top 100 vond donderdag 21 september 2017 plaats bij NBC in Nieuwegein.

Lees meer...

Van tien leveranciers worden vanaf september 2017 innovaties onderzocht op de reductie van fijnstofemissie uit de veehouderij. Een expertpanel koos de bedrijven uit 21 aanmeldingen. De Aquamar UV-deken is één van de innovaties die onderzocht wordt. Onze UV-deken werkt op basis van UV-ionisatie techniek. Meer over de UV-deken vindt u op www.veiligdesinfecteren.nl

Lees het complete artikel op www.pluimveeweb.nl.

Aquamar heeft met de UV-deken een plaats veroverd in de Innovatie Top 100 2017 van de Kamer van Koophandel! Klik hier om de innovatie te bekijken op de website van de Kamer van Koophandel. In september wordt bekend gemaakt welke plek we hebben in de Top 100.

Ga naar de speciale product-website voor meer informatie over de UV-deken.