header-zwembad-uvc header-zwembad header-water header-aquamar header-zonnepanelen

Aquamar behaalt MVO-Keurmerk

Afgelopen vrijdag hebben wij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Keurmerk mogen behalen! Aquamar vindt aandacht voor mens en milieu belangrijk. Wij zijn van mening dat het bedrijfsleven hierin het voortouw moeten nemen. Sinds de oprichting van Aquamar proberen wij dan ook bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Wij zijn dan ook trots dat onze inspanningen afgelopen vrijdag bekroond zijn met het MVO-Keurmerk!

Het Keurmerk MVO wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die laten zien op een maatschappelijk betrokken en duurzame wijze hun onderneming te ontwikkelen. Het MVO-Keurmerk is qua eisen zo ingedeeld dat het voldoet aan de normen die anno 2018 gelden. Het MVO-Keurmerk is daarom ook conform de ISO 26000 ingericht.

Lees ook het artikel op keurmerkmvo.nl!

UV-deken in Innovatie top 100

Aquamar heeft met de UV-deken de 34e plek veroverd in de Innovatie Top 100 2017! Wij zijn dan ook trots op deze prestatie. De Top 100 bestaat uit bedrijven die succesvolle innovaties hebben doorgevoerd op het gebied van een product, dienst, proces of organisatie. De ranglijst geeft een goed beeld van de innovatieve kracht van het mkb op dit moment. De bekendmaking van de 12e MKB Innovatie Top 100 vond donderdag 21 september 2017 plaats bij NBC in Nieuwegein.

De Aquamar UV-deken biedt een veilige en effectieve oplossing voor het bestrijden van micro-organismen in de lucht van bijvoorbeeld tuinbouwkassen, stallen, verwerkingsruimtes, inpakstations en opslagruimtes. Meer informatie vindt u op onze productwebsite: www.veiligdesinfecteren.nl.